איך בלוג נולד?

"רוצו למטבח – מתכונים ע"פ צו העונה" 

איך בלוג נולד?

 בואו לגלות עולם נפלא של ניחוחות וטעמים ב-  "רוצו למטבח" –

שירה אסטה, מסתכלת בעיניים, אוכלת עם הידיים ועובדת עם הלב.

מבשלת, אופה, ומארחת – הופכת אוכל לחוויה ואת המטבח להנאה.

עם מגוון האפשרויות ליצירה שלא נגמרות, שלל טעמים, צבעים וניחוחות…

שבלעדיהם אין חיים.

"רוצו למטבח" נולד כבלוג אוכל לפני שלוש שנים ומאז הוא רץ למרחקים:

 סדנאות בישול ואפייה

באווירה כפרית רגועה,

חגיגת צבעים של בישול, אפייה, וקינוחים

טיולים קולינריים  –

טיולים קולינריים משלבים את חווית הטיול, אהבה לאוכל טוב,

סקרנות לטעמים חדשים ולתרבויות שונות.

והוא מתאים לכל אלו אשר יודעים ליהנות מתרבויות, נופים, חברה טובה וכמובן אוכל מעולה.

מסיבות רווקות –

קסם של חוויה, שילוב של סדנאות הבישול והאפייה

עם ארוחת ערב מפנקת וטעימה אשר יכולים

יכולים להתקיים גם בצימר של "רוצו למטבח"
מבשלים, אופים, אוכלים…
וכמובן לא מרימים כוסית לחיים ומברכים את הכלה / החתן

הזמנת עוגות לאירועים –

 

חדש לילדים

חוג בוטיק בישול ואפייה

החל מחודש ספטמבר חוג אשר מתקיים אחת לשבוע

החוג מיועד לילדים בגיליים 8-12

קבוצות קטנות ואינטימיות עד  6 ילדים בקבוצה.

 

מוזמנים לבקר אותנו גם בדף הבית בפייסבוק

http://www.facebook.com/shiraasta

פרטים על סדנאות וטיולים קולינריים – 054-4670610 

אתם עוד כאן?

רוצו למטבח!!!

 

כפוסט ראשון כאן בבית החדש  אשמח לתגובות 

6 תגובות ל-“איך בלוג נולד?

  1. כמו תמיד הכל מושלם,מוכשרת,אסטטית ויצירתית
    המתכונים כמו הכתיבה מעוררי תאבון ועשייה
    ועם המון תשוקה….. בהצלחה, אוהבת סמדר.

כתיבת תגובה